Acupunctuur Voetreflex

Podirosa

Wat is Voetreflex-Plus

Voetreflex-Plus is een veilige, natuurlijke behandelwijze voor talloze klachten. Geschikt voor volwassenen, kinderen en baby's.

In, rond en op de voeten bevinden zich zones met drukpunten. Deze zijn verbonden met alle organen en systemen in het lichaam. Dit worden de reflex-zones genoemd, die het complete lichaam weerspiegelen op de voeten. Reflexzones zijn behalve op de voeten ook te vinden op de handen, de oren en in het gezicht. Door de reflexzones te masseren, wordt de doorbloeding, lymfe- en energiedoorstroming gestimuleerd en worden afvalstoffen sneller afgevoerd.  De Plussen van Voetreflex-Plus

Deze staan  voor de effectieve toepassing van een combinatie van Westerse en Chinese voetreflexzone massagetechnieken en ...

meridianen

De Westerse techniek behandelt alleen de reflexzones op de voeten en gebruikt daarvoor een speciale duimtechniek. Deze methode is zeker effectief, maar door het toevoegen van de Chinese techniek krijg je het beste uit twee werelden. De technieken versterken elkaar waardoor er sneller resultaat geboekt word.

Bij de Chinese techniek worden de acupunctuurpunten en meridiaanbanen op de voeten, onderbenen en knieën (en soms de handen en onderarmen) gemasseerd. Deze methode kent daarbij tevens enkele speciale punten zoals het slapeloosheidspunt, diabetespunt en bloeddrukpunt.


... het combineren van andere Traditionele Chinese Geneeskunde technieken

Tijdens de lessen Acupunctuur die ik nu volg worden ook technieken als Quasha en Cupping geleerd. Deze zijn heel mooi te combineren met de VoetreflexPlus of kunnen als zelfstandige behandeling worden ingezet.

Ook Quasha en Cupping gaat uit van de meridianen, deze technieken worden vooral op de schouders en rug toegepast en behandelen daar speciale punten van de meridianen.
Wat kan er met VoetreflexPlus

Een Voetreflex-Plus behandeling is altijd ontspannend en kan je zelfs helpen met afvallen.

VoetreflexPlus therapie zorgt ervoor dat je lichaam weer in balans komt, zodat je je gelukkig en fit kan voelen. De massagetechnieken zorgen ervoor dat het zelfgenezend vermogen optimaal aan het werk kan. Met VoetreflexPlus kun je niet alleen je klachten verminderen, maar ook aan jezelf werken. Bijvoorbeeld door je lichaam te ondersteunen en je weerstand te verhogen.

De massagetechnieken zijn veilig en ook geschikt voor kinderen, ouderen en zwangeren (na de 12e week)

Voor nog meer informatie neem Contact op, ik leg het graag uit.

 

 

                                                                                                                                                    

 

Openingstijden

Openingstijden

ma  maandag:   09:00-17:00
di  dinsdag:   14:00-17:00
wo  woensdag:   09:00-17:00
do  donderdag:   14:00-17:00


Behandeling op afspraak.